contact us

Εξαιρετικό αμφιθεατρικό οικόπεδο 149.000 τ.μ. στο νησί της Κω, Παραδείσι

επιστροφή στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης

Εξαιρετικό αμφιθεατρικό οικόπεδο 149.000 τ.μ. στο νησί της Κω, Παραδείσι

  • Τιμή: € 3.400.000 (€ 22 / m²)
  • Συνολική Επιφάνεια: 149.000m²
  • Κωδικός Ακινήτου: L1

Καινοτόμα real estate έργα για την ανάπτυξη του τουρισμού, με κατοικίες υψηλών προδιαγραφών η με εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Αποκλειστική επενδυτική ευκαιρία σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Τόπος γέννησης του Ιπποκράτη, πατέρα της σύγχρονης ιατρικής και θεραπείες, που γεννήθηκε το 460 π.χ.

Πώληση οικοπέδου (αμφιθεατρικό): 149.000 τμ, 34 αγροτεμάχια με ελάχιστο μέγεθος 4.000 τ.μ. Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο γνωστό νησί της Κω, η γη του Ιπποκράτη (βλέπε ναός του Ασκληπιού, αφιερωμένο στον παλαιό θεό της θεραπείας, Ασκληπιού)

Κως: ένας άκρως τουριστικός καλοκαιρινός σταθμός του Αιγαίου, στα βόρεια του νησιού της Ρόδου και 45 λεπτά με το αεροπλάνο από την Αθήνα. Με αύξηση τουρισμού +17% ετησίως  από όλες της χώρες. Προσφέρει διασκέδαση, αμμώδεις παραλίες, αρχαιολογικά τοπία, γραφικά χωρία, παραδοσιακή κουζίνα, νυχτερινή ζωή, extreme θαλάσσια σπορ εκδρομές σε κοντινά νησιά και φυσικά την ελληνική φιλοξενία.

Το οικόπεδο: Βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του νησιού και αξιολογείται λόγω της μοναδικής θέσης του στους λόφους  Παραδείσι/Μούσλι (Κως).

Λόγω του αμφιθεατρικού σχήματος της γης, προσφέρει μία πανοραμική θέα του νησιού, καθώς και την όμορφη θέα στην Τουρκική Ριβιέρα (Bodrum).

Αποστάσεις από:
- Παραλίες 1,8 χιλιόμετρα
- Μαρίνα 2km
- Κύρια πόλη / λιμάνι 2,5 χιλιόμετρα
- Διεθνές αεροδρόμιο 20 χιλιόμετρα σταθμός τον λεωφορείων 500μ
- Αρχαιολογικός χώρος 1 χιλιόμετρο
- Φυσικά ιαματικά λουτρά 4 χιλιομέτρων
- Bodrum 20 χλμ / 20 λεπτά με πλοίο

Project 1

Ανάπτυξη ενός πολυτελούς συγκροτήματος με σπίτια / βίλλες με πισίνες πάνω στο υπέροχο οικόπεδο με απίστευτη πανοραμική θέα στα κοντινά νησιά. Με την χρήση υπερσύγχρονων, φιλικών προς το περιβάλλον δομικών υλικών με επιπλέον χρήση πράσινης ενεργείας. Έχοντας “à la carte” υπηρεσίες για τον πελάτη, μόλις γίνει η κράτηση.

Με σκοπό την πώληση και ενοικίαση, εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη παρομoιών εγκαταστάσεων στο νησί μέχρι και σήμερα στην τεράστια ζήτηση από τους επισκέπτες, γραφεία και Tour Operators.

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία:

200 τμ + 100 τμ ημιυπόγειο κτίριο ανά οικόπεδο ελάχιστη 4.000m = 34 βίλες με πισίνα
ή
100 τμ + 50 τμ ημιυπόγειο X2 κτίριο ανά οικόπεδο ελάχιστη 4.000m = 68 βίλες με πισίνα

Project 2

Μεγάλης αξίας για το νησί και την Ελλάδα, ανάπτυξη ενός "Μοναδικού" θεραπευτικού κέντρου.

Ένας "Ναός υγείας" στο παγκόσμιος γνωστό νησί του «Ιπποκράτη» , πατέρα της σύγχρονης ιατρικής, που θα χρησιμοποίει σύγχρονες τεχνολογίες σε συνδυασμό με παραδοσιακούς τρόπους θεραπείας.

Με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους , εν λειτουργιά λειτουργεί όλο το χρόνο με εξατομικευμένες υπηρεσίες που θα συνοδεύονται με μοναδικές θεματικές ενότητες (μπανγκαλόου / βίλες με πισίνες) για τους πελάτες.

Για την καλύτερη διαχείριση απόδοσης, εξατομικευμένες ή ομαδικές συνεδρίες, διαμονή και ικανοποίηση του επισκέπτη, η μέγιστη χωρητικότητα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 60 άτομα.


Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
87818acc4003751b9dc0b77a6821909ba073a6b8

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία και τους χαρακτήρες ασφάλειας

Το μήνυμά σας απεστάλη με επιτυχία.